Call us  Vedno dosegljivi na tel. št.:
041 752 055

Kidričeva cesta 92, 4220 Škofja Loka

Računi

Računi je modul, ki omogoča izdajanje računov, predračunov in pregled nad plačili. DrZob deluje tudi kot davčna blagajna za zaračunavanje storitev z gotovino in karticami.

Modul omogoča enostavno spremljanje gotovinskega in negotovinskega prometa. Omogoča izdelavo, pregledovanje in sortiranje računov ter spremljanje njihovih statusov. Dodali smo možnost prejemanja avansov in pregled dobroimetja pacientov. Ob izdaji računa za pacienta z avansom vas program opozori na dobroimetje. Pregledovanje je mogoče po različnih kriterijih: po statusu plačila (plačan ali neplačan), po zdravniku, ki je opravil poseg in načinu plačila (gotovina, kartica, nakazilo). Plačila se ločijo po posameznih karticah (BA, Mastercard, Visa, Diners, Karanta in Amex). Vnos je hiter in enostaven. Možen je hkraten vnos računa z novim pacientom. Prenos storitev iz kartoteke na račun je avtomatski. Izpis računa je možen tudi v drugih jezikih in v različnih formatih (A4, POS). Urejanje že dodanih storitev na račun je hitro in enostavno. Modul vsebuje terminski pregled za računovodje. Možen je tudi izvoz podatkov v Excell.

Pri poslovanju z gotovino se samodejno kreira zapis v blagajniški dnevnik. Končno stanje ob zaključku poslovanja je enostavno razvidno iz vsote računov plačanih z gotovino.

Izpise prilagodimo vašim željam in jih opremimo z vašim logotipom. Izpis lahko prilagodimo vaši predtiskani predlogi papirja. Možno je nastaviti samodejni izpis računa v dvojniku.

Omogočamo izpis računa v tujih jezikih

V primeru napake je možno enostavno zamenjati zdravnika ali pacienta na računu.

Vsi izdani računi in predračuni so razvrščeni v pregleden kronološki seznam.  Interval v kronološkem seznamu lahko hitro in enostavno poljubno spreminjate, preko priročnega koledarja.

Polnodelujoča testna različica se nahaja tukaj