Call us  Vedno dosegljivi na tel. št.:
041 752 055

Kidričeva cesta 92, 4220 Škofja Loka

Moduli

Programski paket DrZob je bil razvit v sodelovanju z zobozdravstvenimi ordinacijami in je namenjen enostavnemu delu v ordinaciji. Pri razvoju in izpopolnjevanju programskega paketa in njegovih funkcij sodelujejo priznani zobozdravniki, ki s svojimi izkušnjami zagotavljajo izbiro najboljših rešitev, ki omogočajo hitro in enostavno delo.

Vsi moduli so pregledni in enostavni za uporabo!

Program za zobozdravnike DrZob, je sestavljen iz modulov, ki uporabniku omogočajo preprosto in učinkovito delo v zobozdravstveni ordinaciji. Modularnost omogoča združevanje in manipulacijo, tako kliničnih kot administrativnih podatkov.

Pred začetkom uporabe programa DrZob, je v šifrante potrebno vnesti nekaj osnovnih podatkov o uporabnikih programa, storitvah, ki so na voljo in pacientih. Module enostavno izbramo s klikom na zavihek z imenom željenega modula.  Za preprost vnos podatkov v module programa DrZob nam služijo šifranti, ki se nahajajo v menijski vrstici. Menijska vrstica s šifranti se spreminja glede na modul, ki se trenutno uporablja.
Poleg šifrantov se v menijski vrstici nahajajo še druge izbire, ki omogočajo izvedbo akcij, ki jih ne uporabljamo tako pogosto, da bi imele gumb v glavnem oknu modula.

Vsi moduli programa DrZob so prilagodljivi in jih je možno prilagoditi posebnostim in potrebam posamezne ordinacije.

Polnodelujoča testna različica se nahaja tukaj