Call us  Vedno dosegljivi na telefonski številki 040 204 665 in 0590 90 940

Germstar razkužila in razkuževalniki

Germstar podajalnik belo-modra kombinacija

Senzorski podajalnik belomodra kombinacija

Namizno stojalo Germstar belo-modra kombinacija

Namizno stojalo belomodra kombinacija

Talno stojalo Germstar

Talno stojalo belomodra kombinacija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZAKAJ GERMSTAR?

Raziskave Centra za nadzor in preprečenje bolezni v ZDA so pokazale, da se 80% nalezljivih bolezni širi preko rok. Zato lahko razkuževanje rok pomembno pripomore k boljšemu zdravju in zavira širjenje nalezljivih bolezni, kar lahko neposredno zmanjša število bolniških dni zaposlenih. Z zmanjšanjem števila klic, bakterij, virusov in glivic se splošno zdravje zaposlenih izboljša. Zagotavljanje kakovostnih dezinfekcijskih sredstev v prostorih vašega podjetja izraža vašo skrb za zdravje zaposlenih in strank in lahko izjemno pozitivno vpliva na podobo podjetja.

Germstar* ob stiku uniči 99,99% vseh prenosljivih bakterij, virusov in gliv (dvakrat toliko kot večina ostalih produktov).

Germstarjev patentiran dozator deluje s pomočjo gravitacije in brez dotika. Spodbuja umivanje rok – pogostost umivanja dvigne s 30-50% na 90%. brez kontakta ni navzkrižne kontaminacije, kar dodatno preprečuje širjenje okužb.

Posebno oblikovanje dozirnika zagotavlja porabo do zadnje kaplje razkužila. Ena vrečka 946 ml dezinfekcijske tekočine ali mila zadostuje za pribljižno 1.300 uporab. En komplet baterij omogoča 50.000 umivanj (dve leti). Dozirnik uporabniku odmeri optimalni odmerek za maksimalno učinkovitost. Nastavljanje odmerjene količine razkužila je enostavno. Menjavanje vrečk s tekočino je hitro in preprosto.

Germstar ima certifikat o učinkovitosti; v 30 sekundah uniči 99,99% vseh virusov in bakterij. Roke so po uporabi čiste, mehke in nelepljive (dezinfekcijska tekočina je dermatološka testirana ).

Germstar razkužilo je tekoče sredstvo, ki za seboj ne pusti nobenih ostankov. 100% naravne vlažilne in negovalne učinkovine v sredstvu preprečujejo izsuševanje kože in poskrbijo, da so roke po umivanju mehke in dišeče.

Po raziskavah 80% infekcij povzročajo človeške roke. Kar 60% ljudi, ki potujejo, je tako ali drugače bolnih; zaradi stresa, poti, klimatskih naprav,…. V ZDA so v šolah z uporabo dezinfektorjev za kar 40% zmanjšali infekcije. Dokazano je, da je 70% isopropanol najboljši razkuževalec rok, uniči kar 99,9% bakterij, kar je dvakrat več kot povprečni dezinfektorji.

Dozirnik Germstar deluje na baterije in brez dotika, zato je postavitev popolnoma avtonomna. Možnosti montaže so: stenska, namizna in talna z ustreznimi stojali.

V ponudbi so tudi mila in paketi za osebno skrb. Paketi za osebno skrb vsebujejo namizni dozirnik in žepni razpršilec za razkuževanje rok, ki vam bo prišel prav doma in na poti. Na izbiro so različne barve kombinacije stojal in dozirnikov

Naročila in ponudba